MediaWatch

Internettet er et højprofit område

Internet og interaktive medier vil tiltrække yderligere investeringer i de kommende år, viser en analyse, som PR-firmaet Cohn & Wolfe har foretaget blandt Europas 80 største venture kapital selskaber og finansanalytikere.

Analysen viser samtidig, at PR er den marketing disciplin, som investorerne vejer højest. Dot.com selskaber, der har specialiseret sig i ”enabling teknologier” som software, infrastruktur, mobiltelefoni, bredbåndsteknologier og hardware vil have lettest ved at tiltrække ny kapital i det kommende år. Til gengæld har WAP, e-handel business-to-business og business-to-consumer ikke den store interesse hos europæiske investorer.

Det afslører en dugfrisk analyse, som PR-firmaet Cohn & Wolfe har foretaget blandt 125 finansanalytikere - deriblandt også danske. De i alt 125 interviewede personer repræsenterer en investeringskapital på et tocifret milliardbeløb i kroner.

Cohn & Wolfe, der har seks kontorer i Europa med mere end 220 PR-konsulenter, har fået foretaget analysen for at afdække investorernes krav til nye Internet start-ups - ikke mindst set i lyset af en række opsigtsvækkende konkurser blandt højtprofilerede e-handels selskaber. Investorerne blev ikke kun spurgt om deres foretrukne satsningsområder, men også om deres forventninger til management og markedsføring af succesrige dot.coms.

Mere fra MediaWatch

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs