MediaWatch

Tradera køber Mr Bid

Tradera køber konkurrenten Mr Bid og fortsætter dermed konsolideringen af den skandinaviske auktionsbranche på nettet, skriver Dagens Nyheter.

Med opkøbet af Mr Bid er det anden gang på kort tid, at den svenske auktionstjeneste Tradera køber en konkurrent. For kun to måneder siden købte Tradera Bid2Day.

- Auktioner på nettet er en god model, der er lønsom, hvilket blandt andet Ebay har vist, siger Anders Lindqvist, der er senior partner i IT-Provider, der er blandt ejerne. Det svenske marked er dog relativt lille, konstaterer han.

Blandt de øvrige ejere findes Scandinavia Online, New Media Spark, Time Vision og Spray Ventures.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs