MediaWatch

Langsom åbning af jule-e-handel

Ifølge Nielsen NetRatings vil 35 millioner netbrugere e-handle op til julen i år. Det er 15 millioner flere end sidste år. Men i disse dage er der ikke det store run på julehandelen som der var sidste år. Årsagen skyldes ifølge Nielsen Netratings offentlighedens store interesse for det amerikanske præsidentvalg og mindre marketingsaktivitet fra e-butikkernes side.

Konsulent- og rekrutteringsvirksomheden Challenger, Gray & Christmas advarer mod for høje forventninger til e-julehandelen og analysebureauet Jupiter Communications forventer også en lavere vækst i julehandelen end de seneste år.

Jupiter peger på, at der er to forhold, der er årsag til den afdæmpet vækst. For det første er e-handelen ved at modnes. Det betyder, at e-handelen har nået et niveau, at det er ved at blive vanskeligt, at blive ved med at opnå kraftige vækstrater. For det andet er der fortsat følgevirkninger af Internet krisen fra foråret, hvilket betyder, at e-butikkerne bruger færre penge på markedsføring.

Læs mere om årets julehandel i Nyhedsbrevet om Internettet og Den Ny Økonomi der udkommer i morgen den 17. november.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs