MediaWatch

Steen Gede bliver net-direktør

Steen Gede tiltræder i begyndelsen af 2001, når en igangværende opgave for Det Berlingske Officin med rekonstruktion af Aarhus Stiftstidende er tilendebragt.

- En stor velfungerende markedsplads på Internettet kan effektivisere såvel salg som indkøb for mange virksomheder. Desuden giver gatetrade mulighed for at bruge Internettet til at udvikle helt nye mønstre for samhandel mellem virksomhederne. Vi ser frem til, at gatetrade kan komme til at spille en væsentlig rolle i denne udvikling, siger Steen Gede.

gatetrades fortsatte udvikling af markedspladsen, som etableres på en Oracle platform, forløber planmæssigt. Selskabet forventer at være klar til start ved udgangen af januar 2001. Interessen fra både købere og sælgere for at blive repræsenteret på markedspladsen er allerede nu ganske betydelig.

gatetrade er stiftet af Danske Bank, Mærsk Data, Post Danmark og Tele Danmark for at etablere en ny nordisk business-to-business markedsplads på Internettet, hvor købere og sælgere kan mødes online og handle varer og tjenesteydelser.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs