MediaWatch

Ny EON bogsektion på nettet

Lanceringen af EONs Bogsektion er startskuddet for et nyt EON, der fremover vil fokusere på at skabe et homogent underholdningsunivers.

Målet er at åbne en port til en forunderlig verden af eventyr, information, underholdning og drømme. EONs Bogsektion fremstilles primært af unge anmeldere med litteraturvidenskabelig baggrund.

Indholdet i EONs Bogsektion vil primært være fokuseret på de vigtigste skønlitterære udgivelser fra alle forlag. Med dette udgangspunkt byder sektionen på anmeldelser, portrætter, artikler om tendenser i "industrien", bestsellerlister, redaktionens anbefalinger og sidst men ikke mindst interviews med kendte.

- Tiden er efter vores mening moden til at sadle om. Det helt store slag vil i fremtiden komme til at stå på indhold, kvalitet og funktionalitet - ikke på kvantitet. Derfor er portalstrategien lagt på hylden til fordel for udviklingen af et nyt koncept - siger Channel Manager for EON, Rolf Bangsgaard.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs