MediaWatch

Ny EON bogsektion på nettet

Lanceringen af EONs Bogsektion er startskuddet for et nyt EON, der fremover vil fokusere på at skabe et homogent underholdningsunivers.

Målet er at åbne en port til en forunderlig verden af eventyr, information, underholdning og drømme. EONs Bogsektion fremstilles primært af unge anmeldere med litteraturvidenskabelig baggrund.

Indholdet i EONs Bogsektion vil primært være fokuseret på de vigtigste skønlitterære udgivelser fra alle forlag. Med dette udgangspunkt byder sektionen på anmeldelser, portrætter, artikler om tendenser i "industrien", bestsellerlister, redaktionens anbefalinger og sidst men ikke mindst interviews med kendte.

- Tiden er efter vores mening moden til at sadle om. Det helt store slag vil i fremtiden komme til at stå på indhold, kvalitet og funktionalitet - ikke på kvantitet. Derfor er portalstrategien lagt på hylden til fordel for udviklingen af et nyt koncept - siger Channel Manager for EON, Rolf Bangsgaard.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Pluto TV lancerer første danske kanal

Pixel.tv har i 15 år eksisteret selvstændigt på nettet, men får nu egen tv-kanal hos det Paramount Global-ejede Pluto TV. Det er led i den annoncefinansierede streamingtjenestes strategi om at udbyde mere lokalt indhold.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs