MediaWatch

Dot.com lukninger fortsætter

Blot fjorten måneder efter sin åbning har den amerikanske online-udbyder af haveudstyr, Garden.com, meddelt, at det lukker. Dermed er selskabet det seneste i rækken af dot.com selskaber, der ikke har formået at overbevise investorerne om, at det evner at skabe et fornuftigt afkast, skriver CNN.

Cliff Sharples, administrerende direktør for Garden.com, siger, at alle muligheder er udtømte, og at man ikke ser nogen anden udvej end at indstille driften. Dermed følger selskabet i blandt andet vitaminudbyderen MotherNature.com og kæledyrsudstyrs udbyderen Pets.com's fodspor. Begge selskaber lukkede i den forgangne uge.

Garden.com følger således den nedadgående trend på de internetbaserede aktier. Sidste års boom, der blandt andet var medvirkende til at sende selskabets aktie op i en kurs over 20 dollar, er nu ændret til noget nær frit fald for mange dot.com selskaber.

Garden.com's aktie lukkede sent onsdag aften i kurs ni cent.

Mere fra MediaWatch

Public service-stationer trækker podcasts fra eksterne platforme

DR’s norske pendant, NRK, har det seneste år gjort sine syv største podcasts eksklusive på egen lydapp for at få større kontrol over prioritering og øge kendskabet til NRK’s indhold. Ifølge medieforsker hos DR er der tale om global trend, som DR følger nøje.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs