MediaWatch

Dot.com lukninger fortsætter

Blot fjorten måneder efter sin åbning har den amerikanske online-udbyder af haveudstyr, Garden.com, meddelt, at det lukker. Dermed er selskabet det seneste i rækken af dot.com selskaber, der ikke har formået at overbevise investorerne om, at det evner at skabe et fornuftigt afkast, skriver CNN.

Cliff Sharples, administrerende direktør for Garden.com, siger, at alle muligheder er udtømte, og at man ikke ser nogen anden udvej end at indstille driften. Dermed følger selskabet i blandt andet vitaminudbyderen MotherNature.com og kæledyrsudstyrs udbyderen Pets.com's fodspor. Begge selskaber lukkede i den forgangne uge.

Garden.com følger således den nedadgående trend på de internetbaserede aktier. Sidste års boom, der blandt andet var medvirkende til at sende selskabets aktie op i en kurs over 20 dollar, er nu ændret til noget nær frit fald for mange dot.com selskaber.

Garden.com's aktie lukkede sent onsdag aften i kurs ni cent.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs