MediaWatch

Tele Danmark på vej op

Investorerne har øjensynligt genvundet troen på Tele Danmark efter nærmere at have evalueret dets seneste dispositioner med opkøbet af schweiziske Diax og Sunrise. Tele Danmark lagde mandag ud med en åbningskurs på 383 og faldt samlet set frem til børsåbningen i dag til en kurs på omkring 368. Hen over dagen i dag er kursen imidlertid på vej op med en ændring i forhold til i går på ni point.

Med det nye fusionerede selskab mellem Diax og Sunrise, som samlet set bliver Schweiz' næststørste teleoperatør, bliver Tele Danmark konkurrent til gigantkoncernen Vodafone på det schweiziske marked. Dette skyldes det britiske selskabs alliance og køb af en minoritetsandel i Schweiz' største teleselskab Swisscom.

Både Diax/Sunrise og Swisscom står til at vinde en af de eftertragtede 3G mobillicenser i Schweiz. Sælgeren af Sunrise-andelene til Tele Danmark er det gældstyngede British Telecom, som er Vodafones ærkerival på hjemmemarkedet Storbritannien.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs