MediaWatch

Erhvervsstrategi over Internettet

På www.21.dk kan alle, der således måtte have interesse i udviklingen af de initiativer, som ligger til grund for regeringens erhvervsstrategi, følge med trin for trin. Ifølge Erhvervsministeriet vil sitet indeholde deciderede handlingsplaner for de enkelte initiativer, skriver Børsen.

Handlingsplanen giver læseren indsigt i initiativets udvikling, dets formål samt hvad sigtet med det er. Det vil ligeledes være muligt, at få oplyst hvornår de enkelte trin vil være gennemført, samt hvilken person og ministerium der har det daglige ansvar for initiativet. Ønsker man at kontakte denne person via e-mail eller telefonisk, er dette ligeledes oplyst.

Det er planen, at det fremover skal være muligt, at modtage nyheder om hvordan udviklingen af dk21 initiativerne skrider frem.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs