MediaWatch

Erhvervsstrategi over Internettet

På www.21.dk kan alle, der således måtte have interesse i udviklingen af de initiativer, som ligger til grund for regeringens erhvervsstrategi, følge med trin for trin. Ifølge Erhvervsministeriet vil sitet indeholde deciderede handlingsplaner for de enkelte initiativer, skriver Børsen.

Handlingsplanen giver læseren indsigt i initiativets udvikling, dets formål samt hvad sigtet med det er. Det vil ligeledes være muligt, at få oplyst hvornår de enkelte trin vil være gennemført, samt hvilken person og ministerium der har det daglige ansvar for initiativet. Ønsker man at kontakte denne person via e-mail eller telefonisk, er dette ligeledes oplyst.

Det er planen, at det fremover skal være muligt, at modtage nyheder om hvordan udviklingen af dk21 initiativerne skrider frem.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs