MediaWatch

Netscape forsøger igen

Browser-fremstilleren Netscape lancerer ny software version, Netscape Navigator 6, og indleder dermed på ny kampen mod ærkerivalen Microsoft.

Navigationssoftwaren til Internettet, som Netscape tirsdag præsenterede i San Francisco, skal skaffe de markedsandele tilbage til virksomheden fra Mountain View i Californien, som software-giganten Microsoft nu sidder på.

For få år siden havde Netscape en markedsandel på 90 procent på verdensplan og var på den måde uden sammenligning den førende browser-fremstiller. Men da Microsoft hægtede deres browser software, Explorer, op på deres styresystem, Windows, var Netscape med et slag fejet af banen.

Netscape håber med den nye lancering, at vinde tabte markedsandele tilbage.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs