MediaWatch

FDIH undersøger leverandører

FDIH, Foreningen for Dansk Internet Handel, har modtaget en konkret henvendelse fra et medlem, der oplever, at leverandører nægter at levere varer til virksomheden og andre virksomheder, der driver detailhandel via Internet. FDIH vil nu undersøge i hvilken udstrækning andre medlemmer af FDIH oplever lignende situationer.

Med en lille online spørgeskemaundersøgelse ønsker FDIH at danne sig et overblik over problemets udbredelse og dermed bedre kunne gribe det an i den erhvervspolitiske debat.

Resultatet af undersøgelsen vil blive offentliggjort på FDIH's website og præsenteret for Erhvervsministeren og vil danne grundlag for et seminar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs