MediaWatch

StepStone op på en million om ugen

De nye tal henviser til gennemsnitlig antal brugere per uge af StepStones Internettjeneste på alle 17 markeder. I Tyskland har antallet af brugere, det der kaldes user sessions, nu passeret én million per måned og i Italien er der nu 600 000 brugere per uge.

- Vi er særdeles tilfredse med, at vi fortsætter at øge antallet af brugere i alle de europæiske områder, hvor vi er repræsenteret. Det europæiske arbejdsmarked er i færd med at blive mere og mere fleksibelt. Dette fører til at Internettet i stadig stigende grad er et essentielt værktøj for jobsøgere såvel som arbejdsgivere, der skal rekruttere nye folk, siger topschefen i StepStone, Giles Clarke.

Ifølge Clarke er de ny tal en bekræftelse af, at StepStones mål om at blive Europas fremmeste karriereportal, er ved at blive virkelighed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs