MediaWatch

IBM indgår alliance på teleområdet

Hovedformålet med alliancen er at tilbyde applikationer samt nye og forbedrede netværk til telekommunikations serviceudbydere. Fokus vil være rettet mod blandt andet : trådløs data, internet telefoni, opbygning af sites der skal hjælpe selskaber med at tilbyde internetadgang, samt internetteknologi til data og taletraffik via netværk, skriver Reuters.

Mike Hill, administrerende direktør for IBM Global Telecommunications Industry, udtaler, at selskabet i samarbejde med sine forretningspartnere vil hjælpe telekommunikations serviceudbyderne med at genopbygge deres e-handels infrastruktur. Laboratorier placeret i Europa, Asien samt Nordamerika skal bidrage til at understøtte initiativet.

Alliancen vil få deltagelse af den canadiske telekommunikationsudstyrs fremstiller Nortel Networks, den amerikanske pendant Lucent Technologies, franske Alcatel samt softwareselskaberne Ulticom og Telcordia Technologies.

IBM angiver forventningerne om stærk vækst i kommunikationssektoren som hovedmotivation for alliancen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs