MediaWatch

Nu kan du surfe med Palmen

Det skyldes, at Palm Inc. - firmaet bag de kendte Palm Pilots - nu lancerer en stykke software, som gør det muligt at opdatere sin gamle Palm Pilot til Internet-brug. Palm Mobile Internet Kit hedder programpakken, som kobler en Palm Pilot sammen med en mobiltelefon, hvorefter der er åbnet for adgang til Internettet.. Det skriver computersweden.se.

Det nye Palm Mobile Internet Kit vil kunne købes direkte fra Palm's hjemmeside eller fra forhandlere. Prisen er 40 dollar, hvilket svarer til cirka 350 danske kroner. Det nye software gør det muligt at surfe på Internet, at læse e-mail, at læse og sende SMS-meddelelser m.v.

I forbindelse med introduktionen har Palm udtalt, at på trods af den relativt langsomme Internet opkobling som en mobiltelefon har, så er det ikke ensbetydende med, at brugen af Internettet vil være langsom. Det skyldes ifølge Palm, at der typisk vil være tale om, at ikke særlig store mængder af data skal transporteres til Palm'en.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs