MediaWatch

Nu kan du surfe med Palmen

Det skyldes, at Palm Inc. - firmaet bag de kendte Palm Pilots - nu lancerer en stykke software, som gør det muligt at opdatere sin gamle Palm Pilot til Internet-brug. Palm Mobile Internet Kit hedder programpakken, som kobler en Palm Pilot sammen med en mobiltelefon, hvorefter der er åbnet for adgang til Internettet.. Det skriver computersweden.se.

Det nye Palm Mobile Internet Kit vil kunne købes direkte fra Palm's hjemmeside eller fra forhandlere. Prisen er 40 dollar, hvilket svarer til cirka 350 danske kroner. Det nye software gør det muligt at surfe på Internet, at læse e-mail, at læse og sende SMS-meddelelser m.v.

I forbindelse med introduktionen har Palm udtalt, at på trods af den relativt langsomme Internet opkobling som en mobiltelefon har, så er det ikke ensbetydende med, at brugen af Internettet vil være langsom. Det skyldes ifølge Palm, at der typisk vil være tale om, at ikke særlig store mængder af data skal transporteres til Palm'en.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs