MediaWatch

Telenor ledere får to milliarder

Ifølge Telenor's børsprospekt, der er udarbejdet i forbindelse med den kommende børsintroduktion, vil det norske teleselskab gennemføre et incentiv-program, der skal belønne ledere og nøglepersoner med aktier eller optioner. Programmet skal begrænse sig til maksimalt to procent af aktierne, skriver Aftenposten.

Det betyder, at aktier for mellem 1,8 og 2,4 milliarder norske kroner bliver stillet til disposition for ledelsen i selskabet. Også Telenors direktør, Tormod Hermansen, bliver tilgodeset med en fornuftig lønstigning. Bestyrelsesformand i Telenor Eivind Reiten oplyser, at Tormod Hermansen fik opjusteret sin løn efter fusionen mellem Telenor og svenske Telia havarerede.

Hvis de to selskaber havde fundet sammen ville Hermansen have skulle haft syv millioner norske kroner i årsløn. Men da fusionen forliste valgte Telenor at fordoble Hermansens årsløn som kompensation for de manglende syv millioner.

Mere fra MediaWatch

Øgede krav til søgemaskiner trådt i kraft

Markedsføringsloven er blevet revideret. ”Ændringerne af markedsføringsreglerne vil blandt andet gøre det lettere for forbrugerne at navigere på de digitale markeder,” siger vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs