MediaWatch

Estyle.com beholder tøjet på

I en tid hvor investorerne på Wall Street ser med alt andet end milde øjne på e-handelsfirmaerne, meddeler Estyle.com, at det har sikret sig endnu en millionopbakning. Denne gang er det den amerikanske udgiver Primedia, der blandt andet står bag blade som American Baby, Seventeen og New York, som har valgt at investere i firmaet, skriver CNET.

Investeringen lyder på i alt 25 millioner dollar, hvilket sammenlagt med Estyle.com's andre investorbidrag bringer den samlede investering op på 85 millioner dollar. Firmaet andre investorer tæller : Global Retail Partners, Maveron, Vulcan Ventures samt den anerkendte investeringsbank Goldman Sachs.

Ifølge Primedia's administrerende direktør, Tom Rogers, ser man Estyle.com som et meget lovende e-handelsfirma og investeringen er vigtig for Primedia's American Babygruppe.

Opbakningen til Estyle.com kommer kun en uge efter, at adskillige andre e-handelsfirmaer som Pets.com og MotherNature.com har måttet dreje nøglen om i, hvad der ellers har lignet en dot.com dødsepidemi.

Noget tyder således på, at der stadig er opbakning at hente for e-handelsudbydere, hvis koncept er økonomisk rentabelt.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs