MediaWatch

McAfee service til erhvervslivet

Selskabet meddeler, at det i forsøget på at cementere sin position som en af de ledende udbydere af software til internettet, vil tilbyde sin populære internetbaserede antivirusservice til erhvervskunder, skriver Reuters.

Den nye service, der sjovt nok er døbt .Net ligesom Microsoft's internetinitiativ, vil blive introduceret på det store Comdex computerindustri show i Las Vegas. Servicen giver selskaberne mulighed for automatisk at downloade samt bruge sikkerheds og antivirussoftware. Ligeledes får disse muligheden for, at bruge nødværktøjer heriblandt en "slettet fil applikation" med mere. Disse værktøjer er alle kompatible med Microsoft Office.

McAfee, der henter sine indtægter via en abonnementservice, hvor dets godt 650,000 "abonnenter" betaler en årlig afgift for at deres software fungerer samt får automatisk downloadede opdateringer af det seneste nye software, ønsker ikke at oplyse hvor mange nye abonnenter man forventer at få via initiativet.

Det forventes, at selskabets nye service til blive officielt lanceret i januar 2001.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs