MediaWatch

Ny pressetjeneste om IT Branchen

ITpressen er en gratis service for leverandører/virksomheder i IT Branchen til formidling af pressemeddelelser vedrørende nye produkter, tjenester, aftaler, websites, strategier, opkøb, fusioner, med mere.

Det er hensigten, at Itpressen skal give læserne en mulighed for at holde sig informeret om det samme, både via ITpressen's website og ITpressen's gratis daglige nyhedsbrev.

ITpressen håber på, at mere end 100 IT leverandører/virksomheder vil tilmelde sig tjenesten inden årets udgang.ITpressen er gratis, at bruge, da den er reklamefinansieret, og har en egentlig WAP reklame med i strategien.

ITpressen findes på http://www.itpressen.dk

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs