MediaWatch

Tele2 mobiltilbud er ikke bundling

I dag udløber Tele2s frist for at aflevere en redegørelse til Telestyrelsen vedrørende Tele2s mobiltilbud, som ifølge Telestyrelsens opfattelse muligvis er i strid med loven.

Telestyrelsen har tidligere på ugen bedt Tele2 redegøre for selskabets nye mobiltilbud, hvor Tele2 kræver, at mobilkunderne har en fastnettelefon, for at Tele2 kan oprette et mobilabonnement.

Tele2s Markedschef Henriette Højer vil ikke kommentere redegørelsen, førend Telestyrelsen har svaret herpå, men hun vil blive overrasket, hvis Telestyrelsens opfatter Tele2 mobiltilbud som værende i strid med bundling-reglen. "Der er jo ikke tale om, at Tele2 binder kunderne til at tegne et fastnet-abonnement hos Tele2, blot at kunderne har et fastnet-abonnement fra et eller andet teleselskab, så Tele2 udfra kundernes fastnet telefonnummer kan oprette mobilkunden i faktureringssystemet", påpeger Henriette Højer.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs