MediaWatch

Tele2 mobiltilbud er ikke bundling

I dag udløber Tele2s frist for at aflevere en redegørelse til Telestyrelsen vedrørende Tele2s mobiltilbud, som ifølge Telestyrelsens opfattelse muligvis er i strid med loven.

Telestyrelsen har tidligere på ugen bedt Tele2 redegøre for selskabets nye mobiltilbud, hvor Tele2 kræver, at mobilkunderne har en fastnettelefon, for at Tele2 kan oprette et mobilabonnement.

Tele2s Markedschef Henriette Højer vil ikke kommentere redegørelsen, førend Telestyrelsen har svaret herpå, men hun vil blive overrasket, hvis Telestyrelsens opfatter Tele2 mobiltilbud som værende i strid med bundling-reglen. "Der er jo ikke tale om, at Tele2 binder kunderne til at tegne et fastnet-abonnement hos Tele2, blot at kunderne har et fastnet-abonnement fra et eller andet teleselskab, så Tele2 udfra kundernes fastnet telefonnummer kan oprette mobilkunden i faktureringssystemet", påpeger Henriette Højer.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs