MediaWatch

Dell indfrier markedsforventning

Selskabet kan således berette, at det ligger på linje med salgsforventningen for hele året. Denne er sat til en vækst på 27 procent, hvilket er tre procent lavere end først forventet, skriver CNN.

Dell's økonomidirektør, James Schneider, siger, at selskabet i det kommende år forventer en nedgang i omsætningsvæksten. Målet for finansåret 2002 er sat til en vækst på 20 procent med en anelse hurtigere vækst i indtjeningen per aktie.

Forventningen er lavere end tidligere års historiske vækstrater, der hidtil har befundet sig i intervallet 40 til 50 procent. Den offentliggjorte forventning markerer det andet år i træk, hvor selskabets vækstrate falder med 10 procent.

Dell's stifter, Michael Dell, udtaler, at en vækstrate på 20 procent er substantiel, selskabets størrelse taget i betragtning. Såfremt Dell er i stand til at møde salgsforventningen for hele året, vil dette svare til et beløb på 32 milliarder dollar.

Selskabets aktie lukkede ved markedsafslutningen i kurs 28,38. I den udvidede åbningstid holdt aktien niveauet, hvorefter den i forbindelse med offentliggørelsen af næste års forventninger faldt 1,94 dollar til en slutkurs på 26,44 dollar.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs