E*Trade indfører kvartalsafgift

MediaWatch

Internettets næststørste børshus, E*Trade, vil indføre en automatisk 15 dollar afgift hvert kvartal, såfremt den enkelte kunder undlader at handle, eller ikke formår at opretholde en vis kassebalance, skriver CNET.

Kassebalancen er sat til et beløb på 5000 dollar, men kunder, der har mindre på deres konto, kan, hvis de fuldfører mere end to handler i det halve år op til hver kvartals-afslutning, undgå afgiften.

Den nye afgift har vakt vrede blandt selskabets kunder, hvoraf en enkelt ligefrem har skrevet til E*Trade og forlangt, at selskabet lader hans konto være i fred. Ifølge kunden er alternativet en opsigelse.

Afgiften følger i kølvandet på et nedadgående aktiemarked, der har betydet et fald i antallet af transaktioner. E*Trade har sammen med det førende børshus Charles Schwab senest udvidet sine servicetilbud, til at omfatte blandt andet pantudlån samt opsparing.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabets ledelse, men en kunderådgiver hos E*Trade forsvarer selskabets dispositioner med, at afgiften ligger på linje med konkurrenterne, samt at den er nødvendig for at sikre en høj kvalitet af de enkelte services.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også
Sparerunden på Jyllands-Posten blev afsluttet i denne uge. | Photo: Joachim Ladefoged

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter