MediaWatch

E*Trade indfører kvartalsafgift

Internettets næststørste børshus, E*Trade, vil indføre en automatisk 15 dollar afgift hvert kvartal, såfremt den enkelte kunder undlader at handle, eller ikke formår at opretholde en vis kassebalance, skriver CNET.

Kassebalancen er sat til et beløb på 5000 dollar, men kunder, der har mindre på deres konto, kan, hvis de fuldfører mere end to handler i det halve år op til hver kvartals-afslutning, undgå afgiften.

Den nye afgift har vakt vrede blandt selskabets kunder, hvoraf en enkelt ligefrem har skrevet til E*Trade og forlangt, at selskabet lader hans konto være i fred. Ifølge kunden er alternativet en opsigelse.

Afgiften følger i kølvandet på et nedadgående aktiemarked, der har betydet et fald i antallet af transaktioner. E*Trade har sammen med det førende børshus Charles Schwab senest udvidet sine servicetilbud, til at omfatte blandt andet pantudlån samt opsparing.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabets ledelse, men en kunderådgiver hos E*Trade forsvarer selskabets dispositioner med, at afgiften ligger på linje med konkurrenterne, samt at den er nødvendig for at sikre en høj kvalitet af de enkelte services.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs