MediaWatch

Hver anden familie på Internettet

Det er først og fremmest andelen af familier med mobiltelefoner, pc'ere og adgang til Internettet, der er steget, oplyser Dansk Statistik.

Adgangen til Internettet i private hjem vokser hurtigt. Fra foråret 1997 til foråret 2000 er antallet af familier, der har adgang til Internettet i deres hjem, steget fra 167.000 svarende til otte procent af familierne til godt og vel en million svarende til 45 procent. Af den ene million familier, der er opkoblet, oplyser 350.000 at have handlet over Internettet. Dette svarer til 16 procent af alle familier.

I den samme periode er antallet af familier, der har adgang til mindst en computer i hjemmet, steget med lidt over 400.000, dvs. til knap 1.500.000 i foråret 2000. 46 procent af familierne havde en pc i hjemmet, knap 15 procent. To pc'ere og noget over fire procent tre pc'ere eller flere. Det betyder, at der i dag findes godt og vel to millioner pc'ere i private hjem.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs