MediaWatch

Nu asiatiske domænenavne

Det omfattende projekt skal sikre, at virksomheden fortsat er meget konkurrencedygtig på det asiatiske marked, der har den største vækst i antallet af brugere på Internettet.

Det forventes at antallet af brugere i Asien vokser med 67 procent årligt, og at der vil være 62 millioner brugere ultimo 2000.

Ifølge en prognose fra Goldman Sachs, så vil omsætningen på Internet connections vokse med 400 procent de næste tre år. I Asien var omsætningen på omkring fire milliarder kroner i 1999, og International Data Corp (IDC) estimerer, at de vil vokse til 10 milliarder kroner i 2003.

Speednames lancerer den nye service fredag d. 10. november 2000, hvor det bliver muligt at registrere domænenavne på kinesisk, koreansk og japansk indenfor .com, .net og .org.

Speednames er den eneste europæiske registrar, som er godkendt til at registrere de nye domænenavne, der forventes at kunne tages i brug i 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs