MediaWatch

Tv-pirat fra Bjerringbro i nettet

For første gang skal en privat TV-pirat betale en bøde for at have brugt et uautoriseret kort til at se kommercielt satellitfjernsyn som TV3 og det dyrere højbetalings-TV som TV 1000 og Canal +. Det skriver Jyllands-Posten.

En person fra Bjerringbro er blevet opdaget i TV-pirateri og vil i løbet af få dage indkassere en bøde ligesom "piraten" kan se frem til at skulle betale erstatning til sattelitkanalerne Canal Digital og Viasat, der hvert år må se millioner af kroner forsvinde på grund af det udbredte uautoriserede TV-kiggeri.

Det var foreningen STOP, Scandinavian TV Organisations Against Piracy, der opdagede piraten fra Bjerringbro på Internettet. STOP ønsker dog ikke at oplyse om, hvordan afsløringen foregik. Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har STOP yderligere indgivet politianmeldelse mod 10 personer fra forskellige dele af landet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs