MediaWatch

Tv-pirat fra Bjerringbro i nettet

For første gang skal en privat TV-pirat betale en bøde for at have brugt et uautoriseret kort til at se kommercielt satellitfjernsyn som TV3 og det dyrere højbetalings-TV som TV 1000 og Canal +. Det skriver Jyllands-Posten.

En person fra Bjerringbro er blevet opdaget i TV-pirateri og vil i løbet af få dage indkassere en bøde ligesom "piraten" kan se frem til at skulle betale erstatning til sattelitkanalerne Canal Digital og Viasat, der hvert år må se millioner af kroner forsvinde på grund af det udbredte uautoriserede TV-kiggeri.

Det var foreningen STOP, Scandinavian TV Organisations Against Piracy, der opdagede piraten fra Bjerringbro på Internettet. STOP ønsker dog ikke at oplyse om, hvordan afsløringen foregik. Ifølge Jyllands-Postens oplysninger har STOP yderligere indgivet politianmeldelse mod 10 personer fra forskellige dele af landet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs