MediaWatch

Nasdaq og Dow ned på valgusikkerhed

Investorer, der siden fredag i sidste uge har handlet forsigtigt med henblik på den amerikanske "Election Day" onsdag, havde således problemer med at afgøre placeringen af deres investeringer grundet det uafklarede præsidentvalg, skriver Associated Press.

Ifølge Larry Rice, chef for Josepthal & Co's. investeringsafdeling, har investorerne haft svært ved at afgøre, hvilke papirer de skulle sætte deres penge i. Placeringen afhænger således Rice helt af, om det bliver Al Gore eller George W. Bush, der vinder præsidentvalget.

Det uafklarede resultat fik i løbet af handelsdagen investorerne til at vende tilbage til det tidligere handelsmønster, hvilket betød fokusering og frasalg af teknologiaktier. Resultatet afspejlede sig tydeligt på Nasdaq-indekset, der sluttede dagen med et fald på 184,05 indekspoint i niveau 3231,74.

Dow Jones indekset formåede ikke at holde fast i den indledende stigning, der en overgang bragte indekset over 11000 pointmærket. Ved handelsdagens afslutning var indekset således faldet 45,12 indekspoint til niveau 10907,06. Det brede Standard & Poor's 500 faldt 22,59 til niveau 1409,28.

Analytikerne er generelt set enige om, at markedet vil forholde sig afventende, indtil der foreligger en endelig afgørelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs