Trolle: Jeg gjorde ikke noget forkert

MediaWatch

Memory Cards stifter, John Trolle, kaster nu hele sin aktiepost ind som redning af IT-virksomheden, og dermed er Memory Card reddet - for et år. Men Fondsbørsen kulegraver virksomheden med mistanke om, at den har tilbageholdt vigtige børsoplysninger. På en tætpakket generalforsamling hos Memory Card Technology (MCT) i Århus blev en redningsplan for IT-virksomheden besluttet i aftes, skriver Politiken.

Et par hundrede aktionærer ønskede, at John Trolle skulle forklare et omstridt brev, hvori Trolle havde forsikret aktionærerne om, at alt gik godt i MCT. Ifølge Politiken fastholdt firmaet sin uskyld. Men kort efter at generalforsamlingen var forbi belærte bestyrelsesformand Kjeld Ranum John Trolle i hårde vendinger om, at det var forkert, at sende det berygtede brev ud uden bestyrelsens viden.

I mandags fik MCT klippet over halvdelen af sin i forvejen faldende børsværdi. Kurstæskene faldt omgående efter selskabets chokmeddelelse om, at egenkapitalen med stor sandsynlighed var tabt. Med røde ører bad selskabet om at blive sat på fondsbørsens observationsliste.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også