MediaWatch

WorldManuals udvider aktiekapitalen

WorldManuals.com har siden januar i år arbejdet på at udvikle en standard for, hvordan manualer og brugsanvisninger præsenteres på Internet.

Konceptet lanceres dels som en uafhængig Internet-service, og dels som ASP-løsninger skræddersyet til henholdsvis consumer electronics-, telecom- og technology-brancherne.

Ifølge administrerende direktør i WorldManuals.com Thomas Thrane er WorldManuals.com i positiv dialog med en række danske og internationale virksomheder, der viser interesse for teknologien og filosofien bag WorldManuals' tilgang til at formidle tekniske budskaber på.

18 danske investorer står bag WorldManuals.com. I bestyrelsen for selskabet sidder Jørgen Gransøe, formand, adm. direktør i Impiric A/S; Jens Heimburger, vice president i Valtech S.A.; Mark Patterson, adm. direktør i Patterson A/S; Christian Scherfig, advokat og partner i Lindh Stabell Horten; Peter Linder, adm. direktør i PL Management Consulting A/S; og Morten Efferbach, salgschef i EMC Computer Systems A/S.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs