MediaWatch

WorldManuals udvider aktiekapitalen

WorldManuals.com har siden januar i år arbejdet på at udvikle en standard for, hvordan manualer og brugsanvisninger præsenteres på Internet.

Konceptet lanceres dels som en uafhængig Internet-service, og dels som ASP-løsninger skræddersyet til henholdsvis consumer electronics-, telecom- og technology-brancherne.

Ifølge administrerende direktør i WorldManuals.com Thomas Thrane er WorldManuals.com i positiv dialog med en række danske og internationale virksomheder, der viser interesse for teknologien og filosofien bag WorldManuals' tilgang til at formidle tekniske budskaber på.

18 danske investorer står bag WorldManuals.com. I bestyrelsen for selskabet sidder Jørgen Gransøe, formand, adm. direktør i Impiric A/S; Jens Heimburger, vice president i Valtech S.A.; Mark Patterson, adm. direktør i Patterson A/S; Christian Scherfig, advokat og partner i Lindh Stabell Horten; Peter Linder, adm. direktør i PL Management Consulting A/S; og Morten Efferbach, salgschef i EMC Computer Systems A/S.

Mere fra MediaWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Med ny rabatordning vil Politiken nå de unge

Den klassiske Politiken-læser er allerede dækket ind med Politiken Plus-rabatordningen, lyder det fra forretningsudvikleren bag nyt alternativ. Formålet bag Minus-løsningen er en kombination af kundepleje og -fastholdelse.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs