MediaWatch

IT-branchen tilfreds med finansloven

En milliard kroner over fire år til realisering af Erhvervsministeriets ambitiøse .dk21 plan for at gøre Danmark til et netværkssamfund er for IT-branchen en god nyhed.

Blandt initiativer, der hermed realiseres, er Center for Anvendt IT, som skal tilbyde erhvervslivet rådgivning og service inden for det digitale område.

IT-Brancheforeningen har for første gang fået to mærkesager med i finansloven. Standardkontrakter for store offentlige IT-indkøb skal moderniseres, så projekterne fremover kan afvikles meget mere smidigt end fx Amanda og VUE.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs