MediaWatch

Internetvaner giver perspektiver

Ifølge undersøgelsen, der er udført af UCLA med titlen Surveying the Digital Future, køber 8,9 procent ind på Internettet mindst én gang om ugen, mens 28,5 procent køber ind online mindst én gang om måneden. 4,5 procent af alle internetbrugere står for 31,4 procent af alle de indkøb, der foregår over Internettet.

To ud af tre online shoppere mener, at deres indkøb på nettet i et vist omfang har reduceret deres indkøb i traditionelle forretninger. Undersøgelsen viser også at hele 91,2 procent af Internetbrugerne er bekymret for sikkerheden ved at bruge kreditkort når de foretager køb på Internettet.

På en skala fra en til fem får var de fleste tilfredse med Internettet svarende til fire. Kun 54,7 procent internetbrugere og 1/3 af amerikanerne, som ikke bruger Internettet mener, at det meste af den information der findes på Internettet er korrekt. 63,6 procent mener at privatlivets fred er truet ved brug af Internettet.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs