MediaWatch

Officeline holder kursen

Koncernen opnåede således i tredje kvartal 2000 en omsætning på 76,7 millioner svenske kroner, mod 65,4 millioner svenske kroner i samme periode i 1999.

Omsætningen i årets første ni måneder blev øget med 18 procent til 258 millioner svenske kroner, mod 218 millioner kroner for samme periode i 1999. Resultatet i tredje kvartal blev på 0,51 millioner svenske kroner, hvilket er det samme som kvartalet i fjor.

Det akkumulerede resultat for 2000 blev på 0,48 millioner svenske kroner mod 0,74 millioner svenske kroner i 1999.

Den 3. august 2000 besluttede en ekstraordinær generalforsamling i Office Systems ASA, at fusionere Office line ud af Office Systems ASA. Dette betyder, at Officeline ASA nu er en selvstændig børsnoteret virksomhed.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs