MediaWatch

Officeline holder kursen

Koncernen opnåede således i tredje kvartal 2000 en omsætning på 76,7 millioner svenske kroner, mod 65,4 millioner svenske kroner i samme periode i 1999.

Omsætningen i årets første ni måneder blev øget med 18 procent til 258 millioner svenske kroner, mod 218 millioner kroner for samme periode i 1999. Resultatet i tredje kvartal blev på 0,51 millioner svenske kroner, hvilket er det samme som kvartalet i fjor.

Det akkumulerede resultat for 2000 blev på 0,48 millioner svenske kroner mod 0,74 millioner svenske kroner i 1999.

Den 3. august 2000 besluttede en ekstraordinær generalforsamling i Office Systems ASA, at fusionere Office line ud af Office Systems ASA. Dette betyder, at Officeline ASA nu er en selvstændig børsnoteret virksomhed.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs