Ny direktør i Canal Digital

MediaWatch

Jens B. Arnesen er pr. 1. november tiltrådt som administrerende direktør i Canal Digital Danmark A/S. Han overtager stillingen efter Jarl Söderman, som er blevet udnævnt til divisionsdirektør for salg og marketing i Canal Digital AS i Oslo med ansvar for de nordiske aktiviteter.

Den 31-årige Jens B. Arnesen har været ansat i Canal Digital siden maj 1998 som henholdsvis produktchef og marketingchef med ansvar for digitalt TV.

Arnesen har været hovedansvarlig for introduktionen og markedsføringen af digitalt satellit TV i Danmark samt stået for Canal Digitals kontakt til den danske presse. Han har en HD i afsætningsøkonomi og har tidligere været ansat i blandt andet Falck A/S og ISS Securitas.

Canal Digital Danmark A/S er et datterselskab i Canal Digital AS, der har selskaber i alle fire nordiske lande og er nordens førende udbyder af digitalt TV. Canal Digital ejes 50 procent af norske Telenor AS, der er en af nordens største tele- og satellitoperatører og 50 procent af franske CANAL+, der er Europas største operatør inden for betalings TV og en betydelig medievirksomhed.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også