MediaWatch

Maersk øger ejerandelen i Ecarisma

Ecarisma udvikler e-business-løsninger til virksomheder på business-to-business-markedet. Den fynske vækstvirksomhed er i løbet af de seneste 15 måneder vokset fra 1 til 26 medarbejdere og har i dag virksomheder som Randers Reb, Mærsk Olie og Gas, Dinex, Lego og Dandy blandt sine kunder.

Væksten er hidtil foregået i Odense. Den første afdeling uden for Fyn bliver nu åbnet, og det sker i Århus. Som ansvarlig for opbygningen af Århus-afdelingen er ansat Kaj Ø. Jeppesen, der kommer fra en stilling som salgschef hos Mærsk Data-ejede LEC i Århus. Det er planen, at der i den nye afdeling både skal være salg og udvikling.

- Det er glædeligt at se, at små virksomheder kan være i stand til både at håndtere vækst og at tiltrække store kunder. Vi er godt tilfredse med at se en positiv udvikling, som samtidig passer godt ind i vore tanker om at skabe en stærk, landsdækkende alliance i Maersk e-World, siger direktør i Maersk e-World, Kenn Herskind.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs