MediaWatch

Maersk øger ejerandelen i Ecarisma

Ecarisma udvikler e-business-løsninger til virksomheder på business-to-business-markedet. Den fynske vækstvirksomhed er i løbet af de seneste 15 måneder vokset fra 1 til 26 medarbejdere og har i dag virksomheder som Randers Reb, Mærsk Olie og Gas, Dinex, Lego og Dandy blandt sine kunder.

Væksten er hidtil foregået i Odense. Den første afdeling uden for Fyn bliver nu åbnet, og det sker i Århus. Som ansvarlig for opbygningen af Århus-afdelingen er ansat Kaj Ø. Jeppesen, der kommer fra en stilling som salgschef hos Mærsk Data-ejede LEC i Århus. Det er planen, at der i den nye afdeling både skal være salg og udvikling.

- Det er glædeligt at se, at små virksomheder kan være i stand til både at håndtere vækst og at tiltrække store kunder. Vi er godt tilfredse med at se en positiv udvikling, som samtidig passer godt ind i vore tanker om at skabe en stærk, landsdækkende alliance i Maersk e-World, siger direktør i Maersk e-World, Kenn Herskind.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs