MediaWatch

Framfab skifter koncernchef

Den nye koncernchef bliver svenske Johan Wall, som hidtil har været executive Vice President hos Framfab med ansvar for Framfab's internationale forretninger.

Forud herfor grundlagde han Internet virksomheden Netsolutions, som blev en del af Framfab i 1999, skriver vision.se. Skiftet kommer ganske få dage, efter at Framfab fremlagde et dårligt kvartalsregnskab med et tab på 83,9 millioner svenske kroner.

Den hidtidige koncernchef, Jonas Birgersson, forlader ikke Framfab, men bliver administrerende direktør for et ny datterselskab ved navn Framfab Labs.

Det nye datterselskab skal arbejde med innovation, herunder udvikle nye digitale tjenester. Jonas Birgersson vil også fortsat være medlem af Framfab's bestyrelse.

Framfab's bestyrelsesformand, C.W. Roos, er fortrøstningsfuld med hensyn til Framfabs fremtid og udtaler om lederskiftet:

- Framfab har på kort tid udviklet sig til en fremgangsrig global virksomhed, og Johan Wall vil være i stand til at møde de nye krav, som Framfab står over for. Jonas Birgersson vil med sin fantastiske formåen kunne udvikle Framfab's innovationsvirksomhed, som gør os unikke blandt vore konkurrenter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs