MediaWatch

Tiltro til i-data vakler

Flere personer i IT-branchen og finansanalytikermiljøet har svært ved at se, at der skulle være værdier i i-data, som retfærdiggør aktiens himmelflugt på Fondsbørsen. i-data har netop klaret adgangskriterierne til Fondsbørsens KFX-indeks - i et forløb, der atter har fået debatten om kursmanipulation til at dukke op. Det skriver Børsen.

Aktieanalytiker Søren Krohn fra den hollandske investmentbank Insinger de Beaufourt siger, at de vurderer i-data's aktie, at i-data's er overvurderet til sammenlignelige aktier. i-datas administrerende direktør og ene storaktionær, Nick Jensen ønsker ikke at udtale sig om i-data's kurs.

Han afviser dog fuldstændigt, at i-data var ved at gå konkurs inden introduktionen den 1. december sidste år. Men det fremgår af prospektet, at en stor del af provenuet fra introduktionen skulle bruges til at indfri en kredit i i-datas hovedbankforbindelse, Danske Bank, og at kreditten udløb dagen før introduktionen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs