MediaWatch

Tiltro til i-data vakler

Flere personer i IT-branchen og finansanalytikermiljøet har svært ved at se, at der skulle være værdier i i-data, som retfærdiggør aktiens himmelflugt på Fondsbørsen. i-data har netop klaret adgangskriterierne til Fondsbørsens KFX-indeks - i et forløb, der atter har fået debatten om kursmanipulation til at dukke op. Det skriver Børsen.

Aktieanalytiker Søren Krohn fra den hollandske investmentbank Insinger de Beaufourt siger, at de vurderer i-data's aktie, at i-data's er overvurderet til sammenlignelige aktier. i-datas administrerende direktør og ene storaktionær, Nick Jensen ønsker ikke at udtale sig om i-data's kurs.

Han afviser dog fuldstændigt, at i-data var ved at gå konkurs inden introduktionen den 1. december sidste år. Men det fremgår af prospektet, at en stor del af provenuet fra introduktionen skulle bruges til at indfri en kredit i i-datas hovedbankforbindelse, Danske Bank, og at kreditten udløb dagen før introduktionen.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs