Cisco fortsætter optur

MediaWatch

Selskabet forventes således at offentliggøre sit regnskab for første kvartal mandag,og i den forbindelse er det forventet, at det samlede salg vil stige 61 procent. Dermed har Cisco for 11 kvartal i træk formået at skabe en stærk vækst, skriver Bloomberg News.

Det store spørgsmål blandt investorerne er så om selskabet formår at fortsætte opturen. Selvsamme investorer har fået et mere negativt syn på Cisco aktien efter at rivalen Nortel Networks i sidste uge udsendte et regnskab, der ikke levede op til markedets forventning. Det negative regnskab kostede Nortel aktien et tab på 29 procent.

Ifølge Bruce Bartlett, portefølje manager hos OppenheimerFunds, er investorerne i øjeblikket helt ude på kanten af stolen, når det kommer til selskabets aktie. Alle forventer, at selskabet fortsætter sin optur, men samtidig svæver spørgsmålet om, hvornår væksten stopper.

Bartlett forventer ikke at Ciscos vækst vil aftage i indeværende kvartal, men at selskabets omsætning samt indtjeningsniveau vil indeholde både positive og mere forsigtige elementer.

Ciscos aktie er i år steget 4,1 procent, og resultatet er, såfremt det holder, det værste i selskabets historie.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også