MediaWatch

Cisco fortsætter optur

Selskabet forventes således at offentliggøre sit regnskab for første kvartal mandag,og i den forbindelse er det forventet, at det samlede salg vil stige 61 procent. Dermed har Cisco for 11 kvartal i træk formået at skabe en stærk vækst, skriver Bloomberg News.

Det store spørgsmål blandt investorerne er så om selskabet formår at fortsætte opturen. Selvsamme investorer har fået et mere negativt syn på Cisco aktien efter at rivalen Nortel Networks i sidste uge udsendte et regnskab, der ikke levede op til markedets forventning. Det negative regnskab kostede Nortel aktien et tab på 29 procent.

Ifølge Bruce Bartlett, portefølje manager hos OppenheimerFunds, er investorerne i øjeblikket helt ude på kanten af stolen, når det kommer til selskabets aktie. Alle forventer, at selskabet fortsætter sin optur, men samtidig svæver spørgsmålet om, hvornår væksten stopper.

Bartlett forventer ikke at Ciscos vækst vil aftage i indeværende kvartal, men at selskabets omsætning samt indtjeningsniveau vil indeholde både positive og mere forsigtige elementer.

Ciscos aktie er i år steget 4,1 procent, og resultatet er, såfremt det holder, det værste i selskabets historie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs