MediaWatch

Cisco fortsætter optur

Selskabet forventes således at offentliggøre sit regnskab for første kvartal mandag,og i den forbindelse er det forventet, at det samlede salg vil stige 61 procent. Dermed har Cisco for 11 kvartal i træk formået at skabe en stærk vækst, skriver Bloomberg News.

Det store spørgsmål blandt investorerne er så om selskabet formår at fortsætte opturen. Selvsamme investorer har fået et mere negativt syn på Cisco aktien efter at rivalen Nortel Networks i sidste uge udsendte et regnskab, der ikke levede op til markedets forventning. Det negative regnskab kostede Nortel aktien et tab på 29 procent.

Ifølge Bruce Bartlett, portefølje manager hos OppenheimerFunds, er investorerne i øjeblikket helt ude på kanten af stolen, når det kommer til selskabets aktie. Alle forventer, at selskabet fortsætter sin optur, men samtidig svæver spørgsmålet om, hvornår væksten stopper.

Bartlett forventer ikke at Ciscos vækst vil aftage i indeværende kvartal, men at selskabets omsætning samt indtjeningsniveau vil indeholde både positive og mere forsigtige elementer.

Ciscos aktie er i år steget 4,1 procent, og resultatet er, såfremt det holder, det værste i selskabets historie.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs