MediaWatch

Cisco fortsætter optur

Selskabet forventes således at offentliggøre sit regnskab for første kvartal mandag,og i den forbindelse er det forventet, at det samlede salg vil stige 61 procent. Dermed har Cisco for 11 kvartal i træk formået at skabe en stærk vækst, skriver Bloomberg News.

Det store spørgsmål blandt investorerne er så om selskabet formår at fortsætte opturen. Selvsamme investorer har fået et mere negativt syn på Cisco aktien efter at rivalen Nortel Networks i sidste uge udsendte et regnskab, der ikke levede op til markedets forventning. Det negative regnskab kostede Nortel aktien et tab på 29 procent.

Ifølge Bruce Bartlett, portefølje manager hos OppenheimerFunds, er investorerne i øjeblikket helt ude på kanten af stolen, når det kommer til selskabets aktie. Alle forventer, at selskabet fortsætter sin optur, men samtidig svæver spørgsmålet om, hvornår væksten stopper.

Bartlett forventer ikke at Ciscos vækst vil aftage i indeværende kvartal, men at selskabets omsætning samt indtjeningsniveau vil indeholde både positive og mere forsigtige elementer.

Ciscos aktie er i år steget 4,1 procent, og resultatet er, såfremt det holder, det værste i selskabets historie.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs