MediaWatch

Murdoch: Ingen forsinkelser

Spekulationer om, at den seneste tids svækkelse i media aktierne skulle få indflydelse på den planlagte IPO, blev således afvist af Murdoch, der dog vedgik, at den endelige dato kunne ende med at rykke ind i det nye år. Han angav i den forbindelse december eller starten af det nye år som tidshorisont for seancen, skriver CNN.

Murdoch siger endvidere, at selve IPO'en ville være afhængig af markedets konditioner, samt en række andre faktorer, der ifølge analytikerne inkluderer fortsatte forhandlinger med selskabets kerneaktionærer.

Sky Global Network, der af analytikerne er vurderet til en værdi i omegnen af 35 til 40 millioner dollar, tæller blandt sine væsentligste aktiver en andel i British Sky Broadcasting, Sky Latin America, det asiatiske Star TV samt italienske Stream.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs