MediaWatch

Emusic tilbyder gratis abonnement

Emusic, der oprindeligt lancerede sin service som tilbyder download af op imod 130,000 MP3 musikfiler sidste sommer, har til dato fået godt 3000 abonnenter. Nu gør selskabet det så muligt, at prøve dets alt-hvad-du-kan-downloade service gratis i 30 dage, skriver Reuters.

Musikken leveres på licens via uafhængige record labels trods det, at de store label selskaber har været modvillige med at sætte deres musik til rådighed på MP3 filer, et kompressionsformat der omformer CD-musik til computerfiler.

Ifølge Gene Hoffmann, administrerende direktør for Emusic, er de fleste analytikere og insidere i musikbranchen enige om, at abonnementsservicen vil være fremtiden for musik download selv for det kontroversielle Napster.

Selv samme Napster meddelte tirsdag, at det havde indgået en aftale med tyske Bertelsmann. Formålet er at omdanne Napster til en medlemsbaseret service, der mod betaling tilbyder download af musikfiler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs