MediaWatch

Priceline møder markedsforventning

Selskabets kvartalsregnskab, der endte med et tab på en cent per aktie, indfriede markedets forventninger. Til sammenligning havde Priceline et tab på otte cent per aktie i fjor.

Trods fremgangen meddeler selskabet, at det vil fyre knap en femtedel af medarbejderstaben samt at selskabets økonomidirektør forlader posten, skriver CNET.

Hovedårsagen til selskabets tab er ifølge administrerende direktør Daniel Schulman, det faldende salg på flybilletter, men han fremhæver samtidig, at man har oplevet fremgang på ikke fly aktiviteter såsom hotel samt bil-leje.

Selskabet forventer, at indtjeningen i det kommende kvartal vil blive ramt på flere parametre herunder øget konkurrence samt omkostninger forbundet med omstruktureringer.

Trods problemer på hjemmemarkedet ekspanderer Priceline i Europa og har så sent som sidste måned åbnet et site i Storbritannien, der eksklusivt sælger flybilletter. Planen er på sigt at udvide med andre aktiviteter i resten af Europa.

Selskabets aktie steg 66 cent i torsdagens handel, svarende til godt 11 procentpoint og sluttede dagens regulære handel i kurs 6,64. I børsens udvidede åbningstid faldt aktien til kurs 5,19 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs