MediaWatch

Priceline møder markedsforventning

Selskabets kvartalsregnskab, der endte med et tab på en cent per aktie, indfriede markedets forventninger. Til sammenligning havde Priceline et tab på otte cent per aktie i fjor.

Trods fremgangen meddeler selskabet, at det vil fyre knap en femtedel af medarbejderstaben samt at selskabets økonomidirektør forlader posten, skriver CNET.

Hovedårsagen til selskabets tab er ifølge administrerende direktør Daniel Schulman, det faldende salg på flybilletter, men han fremhæver samtidig, at man har oplevet fremgang på ikke fly aktiviteter såsom hotel samt bil-leje.

Selskabet forventer, at indtjeningen i det kommende kvartal vil blive ramt på flere parametre herunder øget konkurrence samt omkostninger forbundet med omstruktureringer.

Trods problemer på hjemmemarkedet ekspanderer Priceline i Europa og har så sent som sidste måned åbnet et site i Storbritannien, der eksklusivt sælger flybilletter. Planen er på sigt at udvide med andre aktiviteter i resten af Europa.

Selskabets aktie steg 66 cent i torsdagens handel, svarende til godt 11 procentpoint og sluttede dagens regulære handel i kurs 6,64. I børsens udvidede åbningstid faldt aktien til kurs 5,19 dollar.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs