MediaWatch

Hjemme PC'er giver DK IT-forspring

Ordningen med virksomhedsbetalt hjemme-pc har været med til at give Skandinavien et kæmpe forspring i udbredelse af PC og Internet i samfundet, mener IT-Brancheforeningen.

Derfor er den ikke begejstret for at det tværministeriele udvalg under Skatteministeriets ledelse lufter tanker om beskatning af virksomhedsbetalte hjemme-pc ordninger.

- Vi håber, der er tale om en prøveballon. Vi noterer os, at skatteminister Ole Stavad til pressen har udtalt, at der ikke umiddelbart er noget ønske om at beskatte hjemme-pc'er, der er stillet til rådighed af virksomheden. Det må vi holde ham fast på, siger adm. dir. Jakob Lyngsø, IT-Branceforeningen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs