MediaWatch

Hjemme PC'er giver DK IT-forspring

Ordningen med virksomhedsbetalt hjemme-pc har været med til at give Skandinavien et kæmpe forspring i udbredelse af PC og Internet i samfundet, mener IT-Brancheforeningen.

Derfor er den ikke begejstret for at det tværministeriele udvalg under Skatteministeriets ledelse lufter tanker om beskatning af virksomhedsbetalte hjemme-pc ordninger.

- Vi håber, der er tale om en prøveballon. Vi noterer os, at skatteminister Ole Stavad til pressen har udtalt, at der ikke umiddelbart er noget ønske om at beskatte hjemme-pc'er, der er stillet til rådighed af virksomheden. Det må vi holde ham fast på, siger adm. dir. Jakob Lyngsø, IT-Branceforeningen.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs