MediaWatch

Lycos overtager franske Multimania

Handelen, der kostede 222 millioner euro, indtræffer kun seks måneder efter Lycos erhvervelse af Spray Network, der gav Lycos en førende position i Skandinavien. Overtagelsen presser Yahoo!, der stadig er den største portal i Europa målt på indtægter, meddeler Financial Times

Ifølge Christoph Mohn, CEO i Lycos Europe, er erhvervelsen af Multimania udtryk for en fortsættelse af Lycos' strategi, der går ud på at blive blandt de tre største på de vigtigste europæiske markeder. Et mål Lycos allerede har opnået i Frankrig, Tyskland og Skandinavien.

De næste skridt forventes at blive taget i England og Italien, hvor selskabet stadig har en svagere markedsposition,.

Ifølge Mohn er Multimania Europas mest succesfulde Internet community service, hvor indholdet primært er genereret af brugere selv. Lycos regner med at kunne fordoble indtægterne på sitet ved at integrere det i sit netværk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs