MediaWatch

Lycos overtager franske Multimania

Handelen, der kostede 222 millioner euro, indtræffer kun seks måneder efter Lycos erhvervelse af Spray Network, der gav Lycos en førende position i Skandinavien. Overtagelsen presser Yahoo!, der stadig er den største portal i Europa målt på indtægter, meddeler Financial Times

Ifølge Christoph Mohn, CEO i Lycos Europe, er erhvervelsen af Multimania udtryk for en fortsættelse af Lycos' strategi, der går ud på at blive blandt de tre største på de vigtigste europæiske markeder. Et mål Lycos allerede har opnået i Frankrig, Tyskland og Skandinavien.

De næste skridt forventes at blive taget i England og Italien, hvor selskabet stadig har en svagere markedsposition,.

Ifølge Mohn er Multimania Europas mest succesfulde Internet community service, hvor indholdet primært er genereret af brugere selv. Lycos regner med at kunne fordoble indtægterne på sitet ved at integrere det i sit netværk.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs