MediaWatch

Lycos overtager franske Multimania

Handelen, der kostede 222 millioner euro, indtræffer kun seks måneder efter Lycos erhvervelse af Spray Network, der gav Lycos en førende position i Skandinavien. Overtagelsen presser Yahoo!, der stadig er den største portal i Europa målt på indtægter, meddeler Financial Times

Ifølge Christoph Mohn, CEO i Lycos Europe, er erhvervelsen af Multimania udtryk for en fortsættelse af Lycos' strategi, der går ud på at blive blandt de tre største på de vigtigste europæiske markeder. Et mål Lycos allerede har opnået i Frankrig, Tyskland og Skandinavien.

De næste skridt forventes at blive taget i England og Italien, hvor selskabet stadig har en svagere markedsposition,.

Ifølge Mohn er Multimania Europas mest succesfulde Internet community service, hvor indholdet primært er genereret af brugere selv. Lycos regner med at kunne fordoble indtægterne på sitet ved at integrere det i sit netværk.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs