MediaWatch

Maconomy oplever vækst i USA

Maconomy, leverandør af integrerede e-business løsninger til automatisering af servicevirksomheder, meddeler på baggrund af en omsætningsstigning på over 200 procent i de første ni måneder af 2000 i USA, at virksomheden har udnævnt industriveteranen James Goetsch til direktør for de nordamerikanske aktiviteter.

James Goetsch skal rapportere til Maconomys øverste chef og driftsansvarlige, James R. Bensman.

- Da vi oplever så stor succes på det amerikanske marked, glæder det os meget at kunne styrke virksomheden i Nordamerika med en så erfaren leder. James har allerede været med til at skabe ekstraordinær stor vækst hos SAP og Baan. Denne erfaring vil komme Maconomy til gode i takt med, at vi ekspanderer på det amerikanske marked, siger James R. Bensman.

Ledelsen i den danske softwarevirksomhed Maconomy besluttede i sidste uge at droppe planerne om at blive noteret på Nasdaq.

Efter at Maconomy i flere omgange havde meldt ud, at de ønskede at blive noteret på den amerikanske IT-børs Nasdaq, stod det i sidste uge klart, at Maconomy alligevel ikke vil gå den vej. I stedet bekendtgjorde Maconomy, at børsintroduktionen skal foregå på Københavns Fondsbørs.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs