MediaWatch

MCI WorldCom når bunden

MCI WorldCom melder at fjerde kvartal ikke bliver så godt som ventet. Både omsætning og indtjening bliver lavere end tidligere antaget, skriver Bloomberg.com.

Mens markedet havde ventet omsætningsvækst på 9 - 10 procent, bliver den nu snarere 7 - 9 procent. Resultatvarslet sendte straks MCI WorldCom ned med 20 procent og aktierne til selskabets største konkurrent ned med 22 procent.

Aktien var den mest omsatte og efter knapt to og en halv times handel havde næsten 120 millioner aktier skiftet ejer. WorldCom chefen, Bernard Ebbers, håber, at en deling af selskabet i to aktier skal bidrage til at løfte aktien igen.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs