MediaWatch

MCI WorldCom når bunden

MCI WorldCom melder at fjerde kvartal ikke bliver så godt som ventet. Både omsætning og indtjening bliver lavere end tidligere antaget, skriver Bloomberg.com.

Mens markedet havde ventet omsætningsvækst på 9 - 10 procent, bliver den nu snarere 7 - 9 procent. Resultatvarslet sendte straks MCI WorldCom ned med 20 procent og aktierne til selskabets største konkurrent ned med 22 procent.

Aktien var den mest omsatte og efter knapt to og en halv times handel havde næsten 120 millioner aktier skiftet ejer. WorldCom chefen, Bernard Ebbers, håber, at en deling af selskabet i to aktier skal bidrage til at løfte aktien igen.

Mere fra MediaWatch

Google strammer grebet om kreative forsøg på at tracke brugere

Techselskabet bygger videre på sit kommende bolværk i beskyttelsen af brugernes privatliv og færden på nettet. Konkurrencemyndigheder i Storbritannien har samtidig indledt undersøgelse af, om det sender en endnu større del af annoncemarkedet i Googles hænder.

Debat: Folketinget vender det døve øre til lyd

Fair betaling for indhold og kampen med techgiganterne er højaktuelle dagsordener hos politikere og i Kulturministeriet. Men podcasting er efterladt på perronen, skriver formand for Center for Podcasting, Søren Brunsgaard, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs