MediaWatch

MCI WorldCom når bunden

MCI WorldCom melder at fjerde kvartal ikke bliver så godt som ventet. Både omsætning og indtjening bliver lavere end tidligere antaget, skriver Bloomberg.com.

Mens markedet havde ventet omsætningsvækst på 9 - 10 procent, bliver den nu snarere 7 - 9 procent. Resultatvarslet sendte straks MCI WorldCom ned med 20 procent og aktierne til selskabets største konkurrent ned med 22 procent.

Aktien var den mest omsatte og efter knapt to og en halv times handel havde næsten 120 millioner aktier skiftet ejer. WorldCom chefen, Bernard Ebbers, håber, at en deling af selskabet i to aktier skal bidrage til at løfte aktien igen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs