MediaWatch

Lokalt nyt på internettet

24timer går den modsatte vej af trenden blandt internetselskaber. Nyhedsportalen udvider staben med 15 redaktører og tilfører et større freelancebudget, siger direktør Krister Bengtsson til resume.se.

Fra 10 sites til 57 er en voldsom satsning, erkender Krister Bengtsson. Ambitionen er at der skal publiceres mindst én nyhed på alle sites hver dag. Frem for alt ser man sig som et websupplement til øvrige lokale medier. Og her er der ingen konkurrence.

- Det er klart, at det bliver forskellig intensitet i overvågningen af de forskellige landsdele, men sammenlignet med andre lokale sites, er vi sikre på, at 24timer kan konkurrere, siger Bengtsson.

Lokale webtjenester er fortsat et jomfruelig område, hvor der findes mange penge at tjene, mener Krister Bengtsson.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs