GN Nettest børsnotering i 2001

MediaWatch

GN Store Nord forventer, at børsnoteringen af GN Nettest finder sted i løbet af første halvår 2001. Det forventes, at aktien noteres på Københavns Fondsbørs og på NASDAQ.

Formålet med den planlagte børsnotering er bl.a.: At fastsætte en uafhængig markedsværdi for GN Nettest-aktien; at give GN Nettest direkte adgang til kapitalmarkederne; at sikre GN Nettest-aktien som betalingsmiddel ved fremtidige akkvisitioner; at øge GN Nettests synlighed blandt kunder og samarbejdspartnere samt at forbedre GN Nettests muligheder for at rekruttere og fastholde medarbejdere gennem et optionsprogram i GN Nettest aktier.

På grund af amerikanske børsregler vil det ikke være muligt at give flere oplysninger om den planlagte børsnotering. Yderligere detaljer vil være tilgængelige på det tidspunkt, GN Nettest har indleveret ansøgning om notering af GN Nettest-aktien til United States Securities and Exchange Commission.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter