MediaWatch

GN Nettest børsnotering i 2001

GN Store Nord forventer, at børsnoteringen af GN Nettest finder sted i løbet af første halvår 2001. Det forventes, at aktien noteres på Københavns Fondsbørs og på NASDAQ.

Formålet med den planlagte børsnotering er bl.a.: At fastsætte en uafhængig markedsværdi for GN Nettest-aktien; at give GN Nettest direkte adgang til kapitalmarkederne; at sikre GN Nettest-aktien som betalingsmiddel ved fremtidige akkvisitioner; at øge GN Nettests synlighed blandt kunder og samarbejdspartnere samt at forbedre GN Nettests muligheder for at rekruttere og fastholde medarbejdere gennem et optionsprogram i GN Nettest aktier.

På grund af amerikanske børsregler vil det ikke være muligt at give flere oplysninger om den planlagte børsnotering. Yderligere detaljer vil være tilgængelige på det tidspunkt, GN Nettest har indleveret ansøgning om notering af GN Nettest-aktien til United States Securities and Exchange Commission.

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Seneste nyt

Se flere jobs