MediaWatch

GN Nettest børsnotering i 2001

GN Store Nord forventer, at børsnoteringen af GN Nettest finder sted i løbet af første halvår 2001. Det forventes, at aktien noteres på Københavns Fondsbørs og på NASDAQ.

Formålet med den planlagte børsnotering er bl.a.: At fastsætte en uafhængig markedsværdi for GN Nettest-aktien; at give GN Nettest direkte adgang til kapitalmarkederne; at sikre GN Nettest-aktien som betalingsmiddel ved fremtidige akkvisitioner; at øge GN Nettests synlighed blandt kunder og samarbejdspartnere samt at forbedre GN Nettests muligheder for at rekruttere og fastholde medarbejdere gennem et optionsprogram i GN Nettest aktier.

På grund af amerikanske børsregler vil det ikke være muligt at give flere oplysninger om den planlagte børsnotering. Yderligere detaljer vil være tilgængelige på det tidspunkt, GN Nettest har indleveret ansøgning om notering af GN Nettest-aktien til United States Securities and Exchange Commission.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs