MediaWatch

GN Nettest børsnotering i 2001

GN Store Nord forventer, at børsnoteringen af GN Nettest finder sted i løbet af første halvår 2001. Det forventes, at aktien noteres på Københavns Fondsbørs og på NASDAQ.

Formålet med den planlagte børsnotering er bl.a.: At fastsætte en uafhængig markedsværdi for GN Nettest-aktien; at give GN Nettest direkte adgang til kapitalmarkederne; at sikre GN Nettest-aktien som betalingsmiddel ved fremtidige akkvisitioner; at øge GN Nettests synlighed blandt kunder og samarbejdspartnere samt at forbedre GN Nettests muligheder for at rekruttere og fastholde medarbejdere gennem et optionsprogram i GN Nettest aktier.

På grund af amerikanske børsregler vil det ikke være muligt at give flere oplysninger om den planlagte børsnotering. Yderligere detaljer vil være tilgængelige på det tidspunkt, GN Nettest har indleveret ansøgning om notering af GN Nettest-aktien til United States Securities and Exchange Commission.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs