MediaWatch

IT-investorer indtager København

Her står førende danske og internationale investorer klar til at modtage de udvalgte start-up virksomheder fra Danmark og Sverige, der slap gennem nåleøjet.

Torsdag bliver en ualmindelig vigtig dag for de 26 start-up virksomheder, der er blevet udpeget til at deltage på den første Financial Matchmaking arrangeret af First Tuesday Danmark og Venture Cup Øresund i fællesskab.

Udsigten til en økonomisk indsprøjtning fra en eller flere af de fremmødte investorer har fået mere end 100 danske og svenske start-up virksomheder til at stå i kø for at komme med på arrangementet. Omkring 30 førende ventureselskaber og investorer fra Danmark, Sverige, Norge, USA, Storbritannien og Israel har meldt deres ankomst.

Læs hele artiklen på www.mediawatch.dk under artikler

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs