MediaWatch

Telestyrelsen ser på telepriser

Det bliver stadig billigere at tale i telefon og at benytte Internet. Det fremgår af den nye udgave af den prispjece, Telestyrelsen løbende udarbejder i samarbejde med Forbrugerrådet.

Det er meningen, at prispjecen skal give private forbrugere mulighed for at få et hurtigt overblik over priserne for henholdsvis fastnettelefoni, mobiltelefoni og Internet.

På fastnetområdet viser Telestyrelsens beregninger, at der i forhold til prissammenligningen for tre måneder siden nu er flere selskaber, som konkurrerer om at være blandt de billigste selskaber, hvilket medfører billigere telefonpriser.

På Internetområdet kommet flere nye abonnementer, som er med til at presse priserne ned. Men Telestyrelsen tilføjer, at man i visse tilfælde er nødt til også at have sit fastnetabonnement hos det pågældende teleselskab, hvis man vil have glæde af de lave Internetpriser.

Prispjecen kan fra i dag findes på Telestyrelsens hjemmeside, www.tst.dk, under menupunktet "Forbrugerforhold", og fra den 1. november kan den ligeledes hentes på bibliotekerne. Prispjecen opdateres hvert kvartal - næste gang i februar 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs