MediaWatch

Telestyrelsen ser på telepriser

Det bliver stadig billigere at tale i telefon og at benytte Internet. Det fremgår af den nye udgave af den prispjece, Telestyrelsen løbende udarbejder i samarbejde med Forbrugerrådet.

Det er meningen, at prispjecen skal give private forbrugere mulighed for at få et hurtigt overblik over priserne for henholdsvis fastnettelefoni, mobiltelefoni og Internet.

På fastnetområdet viser Telestyrelsens beregninger, at der i forhold til prissammenligningen for tre måneder siden nu er flere selskaber, som konkurrerer om at være blandt de billigste selskaber, hvilket medfører billigere telefonpriser.

På Internetområdet kommet flere nye abonnementer, som er med til at presse priserne ned. Men Telestyrelsen tilføjer, at man i visse tilfælde er nødt til også at have sit fastnetabonnement hos det pågældende teleselskab, hvis man vil have glæde af de lave Internetpriser.

Prispjecen kan fra i dag findes på Telestyrelsens hjemmeside, www.tst.dk, under menupunktet "Forbrugerforhold", og fra den 1. november kan den ligeledes hentes på bibliotekerne. Prispjecen opdateres hvert kvartal - næste gang i februar 2001.

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen håber på OECD-aftale om techskat inden sommer

Efter flere års ventetid håber regeringen nu på, at en global aftale om beskatning af globale techselskaber kan lande inden sommer, lyder det fra kulturministeren, der samtidig melder om forsinkelse i arbejdet med regulering af sociale medier.

Seneste nyt

Se flere jobs