MediaWatch

IBM outsourcer i Asien

Der japanske telekoncern Nippon Telegraph & Telephone (NTT) betaler i alt 15 milliarder dollar for IT-tjenester fra IBM over de næste ti år, skriver Wall Street Journal.

IBM tilbyder installering og vedligehold af netværk, maskin- og programvare til hele NTT-gruppen gennem NTT Communicationware. IBM kan til gengæld benytte staben i NTT Comware i forbindelse med levering af IT-tjenester til andre kunder i Japan.

I august købte det statskontrollerede NNT Communications den amerikanske Internet service udbyder Verio. Handlen skabte bekymring omkring national sikkerhed i Washington, på grund af frygt for at USA's spionage ville blive kompromitteret ved at give det Japanske statskontrollerede NTT adgang til amerikanske aflytningsaktiviteter.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs