MediaWatch

Politik på nettet fra DR Nyhederne

På adressen www.dr.dk/politik kan man fra nu af følge med i politik, lige når man selv har tid og lyst. Hjemmesiden rummer både tilbud til den, der ivrigt interesserer sig for politik - og den der synes, at politik er svært og uoverskueligt at følge med i.

Med Internettet er der nye muligheder for at visualisere den politiske proces, og det har DR Nyheder Online benyttet sig af, bl.a. med en serie Flash-animationer. Som noget nyt kan man også lytte til det ugentlige radioprogram "Politisk Debat" på Internettet, hvis man ikke lige har tid til at høre det i radioen lørdag eftermiddag.

Takket være et samarbejde med Folketinget vil man også kunne se live tv på nettet fra Folketingets talerstol, og på den nye politikside findes også en læsevenlig version af Folketingets dagsorden, dag for dag.

I den kommende tid vil DR Nyheder Onlines hjemmeside om politik gradvis blive udbygget med mere indhold, som vil gøre det lettere og mere indbydende at følge med i den politiske beslutningsproces i Danmark.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs