MediaWatch

Påmindelser om edb-licensbetaling

Undersøgelser, foretaget af BSA viser at der i Danmark er en piratkopierings-procent på 29. Det er nogenlunde på niveau med resten af Skandinavien.

Derfor sender BSA Danmark i disse dage et brev ud til 1000 Danske virksomheder. Brevet er en del af en kampagne for at bekæmpe den omfattende anvendelse af edb-programmer uden fornødne licenser hos Danske virksomheder.

- Ofte er de ansvarlige i virksomheden ikke klar over de regler, der findes for licensering og det er derfor vigtigt for virksomheden at danne sig et klart overblik over licenser og antal brugere i virksomheden, siger Christian Andreassen, formand for BSA Danmark.

Kampagnen er første skridt i en større indsats for at komme piratkopieringen i Danmark til livs. BSA Danmark vil i de kommende måneder sætte yderligere projekter i gang. Kampagnerne er rettet mod forskellige typer af virksomheder og områder i landet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs