MediaWatch

John Trolle og Memory Card er presset

Den århusianske erhvervsmand, som især er blevet kendt som medejer af cykelholdet Team Memory Card Jack & Jones og sit engagement i den århusianske fodboldklub AGF, presses i disse uger af vedholdende rygter om likviditetsproblemer i sin virksomhed, skriver Politiken.

Det var Ugebrevet Mandag Morgen der i begyndelsen af denne uge, bebrejdede Memory Card, at selskabet ikke at hensætter til det truende tab og påpegede de angiveligt plumrede handels- og ejerforhold mellem debitoren Force Electronics og Memory Card, fordi Trolle personligt ejer otte procent af Force.

Memory Card lider i forvejen under en stærk troværdighedskrise i markedet efter blandt andet et uheldigt forløb med den udskudte notering på den amerikanske NASDAQ-børs og senest med præsentationen af et chokunderskud for en måned siden.

Tidligere på året fik Memory Card en løftet pegefinger fra Københavns Fondsbørs. Baggrunden var, at selskabets bestyrelse allerede i juni i år - ifølge John Trolle - besluttede at udsætte en bebudet notering på den amerikanske teknologibørs Nasdaq på ubestemt tid. Uden at det blev meddelt Københavns Fondsbørs, selv om Memory Card Technology i februar i år netop havde meddelt Fondsbørsen udførligt om Nasdaq-planerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs