MediaWatch

Compaq tilbagekalder batteriserie

Compaq Computer Corporation iværksatte i dag en verdensomspændende tilbagekaldelse af en serie batterier, der risikerer at være fejlbehæftet.

Virksomheden opfordrer således alle kunder, der måtte være i besiddelse af batterier fra de pågældende serier, til at kontakte og eventuelt returnere disse til det lokale Compaq selskab.

Kunderne vil efterfølgende modtage to nye batterier uden beregning.Compaq blev for nylig opmærksomme på problemet, der er opstået hos en underleverandør, efter at have identificeret en defekt i en enkelt batteripakke.

Batteriet blev overophedet og udviklede røg - en defekt som Compaq, i samråd med batteriproducenten, vurderer er grundlag for at tilbagekalde hele serien af hensyn til kunderne:

- Det er lykkeligvis sjældent vi oplever fejl af denne karakter, og vi håber at vi hurtigt kan indkapsle problemet. Derfor beder vi de af vores kunder, der siden sommeren har investeret i en Armada E500 eller V300 at tjekke computerens batteri. Såfremt serienummeret viser, at batteriet stammer fra den fejlbehæftede serie, bedes de venligst kontakte os på vores servicenummer. Vi vil så sørge for snarlig udskiftning af batteriet med to nye, lover Ole Hesseldahl, produktchef for Armada bærbare computere, Compaq Computer A/S.

Batterierne er produceret i perioden fra den 2. juni til den 10. juli og benyttes i Compaqs bærbare Armada E500 og V300. Den pågældende batteriserie er på 55.000 batterier, og de er siden distribueret over hele verden - enten som tilbehør eller som del af en Armada computer.

I Danmark anslås problemet dog maksimalt at berøre 1000 computere, vurderer Compaq Computer A/S.

Batterier, der skal udskiftes, er påført en af følgende fire serienumre:
- TCGK 20001 - 21800
- TCHK 40001 - 44700

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs